Behandeling tijdens de zwangerschap

 
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en (eventuele) klachten pas ik mijn behandelingen aan. We houden samen een intake gesprek waarbij ik u zoveel mogelijk vraag over uw zwangerschap.
Aan de hand van deze anamnese is de basis voor het behandelplan. Omdat uw gewicht door de zwangerschap snel toeneemt, pas ik per definitie ontspanningsmassages toe en drukpuntmassages onder de voet. Dit geeft u verlichting en bevorderd de bloed- en energiedoorstroming.

 

Behandeling tijdens de kraamperiode
 
Na de geboorte gaat het proces van hechting tussen moeder en kind verder. Door een metamorfose behandeling worden zowel kind als moeder behandeld in hun beider nieuwe fase in hun leven. Uw baby ligt op uw buik tijdens deze behandeling. Door de enorme verbintenis die nog tussen moeder en kind bestaat krijgt de baby hier ook iets van mee.

 

Daarnaast pas ik behandelingen toe die ervoor zorgen dat uw organen, die heel wat geleden hebben tijdens de zwangerschap, sneller herstellen.  U zult zich sneller fit voelen en plezierig voelen.

 

Ook voor vrouwen die graag moeder willen worden is zwangerschaps-reflexologie een geschikte methode om de inwendige organen te stimuleren en motiveren. U zult begrijpen dat we helaas geen garanties kunnen geven in dit natuurlijke proces.

© 2013 - Design & realisatie: Shout4Sites